Schoolvolleybal

Schoolvolleybal

Inleiding

Op woensdag 14 oktober 2020 vindt in sporthal Zeewijk IJmuiden het schoolsmashbaltoernooi plaats. De activiteit is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5/6 en 7/8.

Aanmelden voor het toernooi gaat via onderstaand inschrijfformulier. Het is de bedoeling dat er per team één formulier wordt ingevuld. De organiserende vereniging regelt begeleiders.
Er hoeft dan ook geen coach opgegeven te worden.

De organisatie is in handen van volleybal vereniging Smashing Velsen ’96.
Contactpersonen: Eline / Yvonne (jeugd@smashingvelsen.nl)

Locatie: Sporthal Zeewijk, IJmuiden

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september a.s.

Sportiefste school
Door deel te nemen aan dit toernooi kun je 2 extra bonuspunten verdienen.

Aanbod

Kinderen spelen de Smashball variant. 

Smashbal is een uitdagend volleybalspel dat zich richt op de meest aantrekkelijke volleybaltechniek; de smash! De volleybalbeleving is binnen dit spel het uitgangspunt, waardoor het een stoer, aantrekkelijk en uitdagend karakter heeft. Bij Smashbal is het veld kleiner en het net lager.

Er kunnen maximaal 64 teams meespelen. ’s Ochtends 32 teams (groepen 5/6) en ’s middags 32 teams (groepen 7/8). Wij willen nog wel vermelden dat wanneer er in een leeftijdscategorie te weinig aanmeldingen zijn, het ochtend- en middagprogramma samengevoegd zal worden naar een ochtendprogramma.

De resterende plaatsen worden verdeeld onder de overige teams, waarbij de rangorde wordt bepaald aan de hand van de binnenkomst van de aanmeldingen. Inschrijven is mogelijk in één categorie, jongens en meisjes gemengd. Let op de volgende regel: een team mag ook bestaan uit 2 jongens of 2 meisjes. Bij voldoende aanmeldingen kan de organisatie er voor kiezen aparte jongens/meisjes/mixpoules te maken. Bijgaand bij deze brief treft u de, inmiddels gewijzigde, spelregels alvast aan.

AANMELDEN VIA SCHOOL!

Groep 5/6


Aantal open plekken: 84
Datum Tijd
14 okt 10:00 tot 12:30 uur

Groep 7/8


Aantal open plekken: 82
Datum Tijd
14 okt 13:00 tot 15:30 uur

Contact

Smashing Velsen
Website: www.smashingvelsen.nl/

Sportloket Velsen
E-mail: sportpas@velsen.nl

Video

Foto Album

Foto bij Schoolvolleybal

Downloads

Bestand downloaden
Uitleg Smashball

Inschrijven